Geen categorie

Leuke plekken om te gaan wonen

Ben je op zoek naar een nieuwe woonplaats, maar weet je nog niet zo goed waar je eigenlijk heen wilt? Dan heb je geluk, want in deze blog vertellen we je over enkele plaatsen waar het fijn wonen is. We hopen heel erg dat één van deze plaatsen jou perfect lijken of dat je door het lijstje misschien wat inspiratie op kunt doen. Ben je benieuwd welke plaatsen wij hebben uitgekozen? Lees dan gauw door!  

Den Haag 

Een werkelijk unieke kuststad, dat is Den Haag. De huurwoningen in Den Haag zijn nog relatief goed te betalen en de stad zelf is een bijzondere. Naast alle gemakken en gezelligheid die je van een grote stad verwacht kom je er ook een aantal unieke dingen tegen. Ten eerste namelijk dat je heel gemakkelijk naar het strand toe kunt gaan. Zowel op de fiets als met de auto of zelfs het openbaar vervoer ben je er zo. Daarnaast is de stad rijk aan historie en de woonplek van het koninklijk huis, dus je hoeft je er echt geen moment te vervelen! 

Gouda 

Voor veel mensen is Gouda nu niet bepaald de eerste keuze wanneer zij denken aan een potentiële nieuwe woonplaats, maar toch is dit een hele goede optie. Gouda zit namelijk precies tussen een grote stad en een klein dorpje in. Dat is toch voor veel mensen vaak de perfecte combinatie van drukte en rust. Je hebt er alles, maar je wordt niet constant belaagd door verkeersdrukte, criminaliteit en grote evenementen zoals de grotere Nederlandse steden dat kennen. 

Kies een plek die jou aanspreekt 

We kunnen nog wel twintig steden opnoemen waar het fijn wonen is, maar het gaat er vooral om dat de plek jou heel erg aanspreekt. Volg dus je hart en kies een plek waar je enthousiast over bent! Succes.