Shopping online

De 3 redenen waarom je kleding laat bedrukken

Het bedrukken van kleding wordt steeds populairder. Heel vreemd is dit eigenlijk niet. De waarom vraag gaan we daarom ook behandelen. Wist je dat het aantal bedrukte kledingstukken met 10% is toegenomen ten opzichte van het jaar daarvoor? We gaan je direct uitleggen hoe dit komt en waarom ook jij vanaf nu kleding laat bedrukken als bedrijf zijnde. Lees je met ons mee?

Merkbekendheid

Wil je jouw merk onder de aandacht brengen? Dat is geen probleem dankzij kleding bedrukking. Je ziet dat voornamelijk presentatoren, ik noem even een RTL 7 Darts, dat ze standaard met de naam van hun sponsor op hun borst lopen. In die wereld is het doodnormaal om op TV reclame te maken door middel van bedrukte kleding. In dit geval gaat het enkel en alleen om de bedrijfsnaam of merknaam. Maar je kan er ook voor kiezen om een tshirt volledig te laten ontwerpen en bedrukken met de huisstijl van jouw merk.

Een team een taak

Wil je als team uitstralen dat je bij elkaar hoort? Dan is het laten bedrukken van jouw polo ideaal. Je kan een bedrukte polo bijvoorbeeld gebruiken tijdens een beurs waar enorm veel publiek loopt. Hierdoor wil je natuurlijk wel dat ze jouw personeel aanspreken op het moment dat ze vragen hebben. Een team een taak in dit geval dus!

Goedkoop

Het laten bedrukken van kleding is relatief gezien vrij goedkoop. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een geheel eigen ontwerp op een tshirt te laten bedrukken. We merken dat en t shirt bedrukken het meest populair is onder consumenten en polo’s onder bedrijven. Als je dus op zoek bent naar een goedkope manier van unieke kleding aanschaffen dan is dit ideaal. Of je nu als bedrijf of consument op zoek bent naar mooie kleding, we kunnen je ten zeerste de top-3 van Google aanraden.