Geen categorie

Truckstyling: Waar wordt Deense Pluche voor gebruikt?

Eén van de meest karakteristieke en geliefde stijlelementen als het gaat om styling van truckinterieurs. Deense pluche. Een materiaal dat niet alleen populair is vanwege zijn uitstraling, maar ook door de veelzijdigheid en het comfort dat het te bieden heeft. Dit is hoe het kan worden ingezet:

Pluche met rijke textuur

Deense pluche, ook wel het ‘Deens fluweel’ genoemd, is een zachte stof met een rijke textuur die vaak wordt gebruikt voor de bekleding van stoelen, banken en zelfs gordijnen in vrachtwagens.

Chauffeurs brengen vele uren door op de weg, en het comfort in hun cabine maakt de rit veiliger en prettiger. Gelukkig is dit Deense fluweel zacht en comfortabel gevoel dat de lange uren achter het stuur een stuk aangenamer maakt.

Raambanden van Deense pluche

Voor een extra persoonlijke look van de vrachtwagencabine kun je ook raambanden vrachtwagen van het hoogwaardige Deense pluche kiezen.

Deze decoratieve elementen, bijvoorbeeld met mooie zijde franjes, worden aan de binnenkant van het raam van de vrachtwagen aangebracht. Geweldig voor de esthetische waarde, maar ze zijn ook erg functioneel; ze helpen namelijk om het binnenkomende zonlicht te filteren en de cabine een huiselijker gevoel te geven.

Accessoires zoals kussens en vloermatten

In de vrachtwagencabine zijn er tal van accessoires te versieren, zoals kussens, vloermatten, deurwanden en stuurwielen.  Voor wat extra comfort tijdens lange ritten, kun je al dit soort accessoires uitvoeren met het Deense fluweelzachte pluche

En het mooie hiervan is dat hun esthetische uitstraling voor een lange tijd mooi blijft. Met een hele hoge kwaliteit en ISO 12947 12947 gecertificeerd zullen ze voldoen aan strenge eisen met betrekking tot slijtage en wasvoorschriften.

Door deze veelzijdige toepassingen is Deense pluche een geliefde keuze onder truckers die graag smaakvol rijden, en die zowel functionaliteit als een stukje luxe in hun werkruimte willen integreren!